Suburb

Imbracaminte premium fabricata 100% in Romania

Cine Suntem?


Suntem un brand de imbracaminte premium, 100% Romanesc, cu model de Business unic si orientat in primul rand catre oameni. Credem intr-o tara dezvoltata in care fiecare persoana are dreptul la o viata decenta, de aceea facem eforturi permanente pentru a putea oferi persoanlor ce lucreaza impreuna cu noi salarii peste medie si cele mai bune conditii.
Este timpul sa evoluam


In aceasta industrie ne confruntam cu o concurenta coplesitoare venita din strainatate, in special din tarile cu o forta de munca ieftina in care pretul produsul final este pus mai presus de calitatea vietii angajatilor. Pentru a face fata concurentei si pentru a duce mai departe aceasta industrie am venit in intampinarea clientilor cu un model de business nou si cu produse de o calitate superioara.
De ce noi?


Alegand produsele noastre contribui in primul rand la revitalizarea fabricilor din tara si la crearea de noi locuri de munca. Cu ajutorul nostru esti intodeauna sigur ca o echipa de profesionisti se va asigura ca ceea ce primesti indeplineste cele mai inalte standarde de calitate.

Fabrica Suburb
Depozit Suburb
Depozit Suburb

Sustenabilitate

Facem eforturi permanente pentru a micsora impactul nostru asupra mediului si pentru a utiliza cat mai multe resurse regenerabile.
Fabrica Suburb

Aparatura moderna


Modernizam in permanenta masinile si utilajele folosite, astfel astazi avem unul din cele mai moderne centre din tara. Folosind masini performante am reusit sa scadem consumul de energie electrica cu pana la 70%. Mai mult de atat putem sa imbunatatim conditiile de lucru si calitatea produselor fiind mult mai silentioase si mai precise.


Reducerea deseurilor


Stocurile noastre sunt calculate cu atentie inainte de a fi produse pentru a putea reduce semnificativ cantitatea de deseuri rezultata in urma procesului de croire.


Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

Adresa:

Baiculesti, Str. Principala, nr 232, Arges, România, 117065

Telefon:

0744 983 656

Program:

Luni - Vineri: 10 - 15:30
Mesajul a fost trimis. Multumim!