Expedierea pachetului dumneavoastră

 • Vanzatorul se obliga sa trimita pachetele prin sistem de curierat door-to-door catre cumparator .
 • Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă, astfel puteti beneficia de livrare gratuita. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare.
 • Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Livrare

 • Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, insa poate varia de moetoda de livrare aleasa sau de alti factori externi.
 • In general comenzile plasate pana in ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi. Totusi in unele cazuri, timpul de procesare poare ajunge pana la 7-10 zile. In acest caz o sa primiti o notificare cu un timp estimativ de livrare.
 • In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday sau in timpul altor campanii ale companiei precum si in cazul Comenziulor Speciale, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare.
 • Livrarea Express se face prin intermediul serviciului de curierat Urgent Cargus*
 • Livrarea Express cu verificare se poate face doar in cazul in care livrarea se face prin Urgent Cargus.

*In zonele in care Urgent Cargus percepe km suplimentari livrarea se va face prin intermediul Postei Romane

Plata

 • Ramburs la primirea coletului
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). 

       Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3 D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Returnari

Daca un produs achiziționat nu te multumeste 100%, il poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii. Trimite formularul de retur pana cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii.

In cazul returului costurile de transport livrare si retur revin Cumparatorului

Conditii Generale privind returnarea produselor

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Pentru a avea dreptul sa returnati un produs acesta trebuie sa fie nepurtat, fara pete sau rupturi.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat,  dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.