Pentru ca punem pe primul loc oamenii , Suburb este pentru noi mai mult decat o afacere.


 

   Imbinand cu succes peste 30 de ani de experienta in domeniul articolelor vestimentare cu un mod de gandire pozitiv, fresh si orientat catre oameni am reusit sa cream un model de business modern si in acelasi timp sa facem un prim pas catre dezvoltarea unei industrii ce credem noi, merita mai mult. 

  Totul a inceput intr-un mic atelier in care patru persoane confectionau cateva articole vestimentare pentru piata locala. Pe parcursul mai multor ani locatia si echipa s-a marit treptat, reusind intr-un final sa punem la punct toate detaliile pentru a putea sa-ti oferim articole vestimentare premium create special pe masura ta.

  La Suburb intelegem perfect cat de important este ca produsul primit sa fie cel putin pe masura asteptarilor, de aceea o echipa de profesionisti se asigura intodeauna ca fiecare produs indeplineste toate standardele de calitate inainte de a fi expediat. In plus oferim suport rapid indiferent de situatie rezolvand orice problema in maxim 48 de ore.

  Pentru ca noi credem intr-o Romanie dezvoltata, in care fiecare persoana are dreptul la o viata decenta, facem eforturi permanente de a oferi persoanlor ce lucreaza impreuna cu noi salarii peste medie si cele mai bune conditii. Alegand produsele noastre te bucuri intodeauna de cea mai buna calitate contribuind in acelasi timp la revitalizarea fabricilor din tara si la crearea de noi locuri de munca. 

  Ca si Locatie ne gasesti pe strada principala in localitatea Baiculesti, langa orasul Curtea de Arges. Desi in ultima perioada orasul s-a facut cunoscut drept oras regal, acesta s-a dezvoltat de-a lungul timpului datorita industriei textile. Din acest motiv dispunem de oameni capabil cu ajutorul carora putem garanta perfectiunea articolelor pe care le producem.

 Iti multumim ca esti alaturi